03. 06. 2021

Veseli nas, da je družba NLB Skladi na včerajšnjem dogodku 11. Dan mojih financ v okviru podelitve finančnih nagrad najboljšim vzajemnim in pokojninskim zajamčenim skladom, prejela kar 6 odličij, kar je največje število nagrad za upravljanje vzajemnih skladov v zgodovini družbe!

Izjemno ponosni smo, da posamezni podskladi v naši ponudbi odličja prejemajo že več let, celo zaporedoma ter tudi za različna varčevalna obdobja, kar je za nas potrditev, da družba dolgoročno in trajno zagotavlja visoko kakovost storitve.

Trije podskladi krovnega sklada NLB Skladi zmagovalci v svoji kategoriji v obeh ocenjevanih obdobjih (3 leta in 10 let).

Nagrade za NAJ SKLAD po izboru revije Moje finance so med podskladi krovnega sklada NLB Skladi prejeli trije podskladi. Vsak izmed zmagovalnih podskladov je prejel po dve odličji, in sicer tako za tri kot za deset letno obdobje.

Družba NLB Skladi je torej v letu 2021 prejemnica skupaj kar 6 laskavih odličij, ki so jih prejeli naslednji podskladi:

  • NLB Skladi – Naravni viri delniški v kategoriji Delniški energija in materiali, nagrajen za triletno obdobje,
  • NLB Skladi – Naravni viri delniški v kategoriji Delniški energija in materiali, nagrajen za desetletno obdobje,
  • NLB Skladi – Farmacija in zdravstvo delniški v kategoriji Delniški farmacija in zdravstvo, nagrajen za triletno obdobje,
  • NLB Skladi – Farmacija in zdravstvo delniški v kategoriji Delniški farmacija in zdravstvo, nagrajen za desetletno obdobje,
  • NLB Skladi – Zahodni balkan delniški v kategoriji Delniški balkan, nagrajen za triletno obdobje,
  • NLB Skladi – Zahodni balkan delniški v kategoriji Delniški balkan, nagrajen za desetletno obdobje.

Podrobnosti glede nominacij sledijo.

Podatek, ali je družba ubranila lanski naziv najuspešnejše slovenske družbe za upravljanje, kot tudi podrobnejše informacije o vseh kategorijah in nominacijah, bodo na voljo šele po 16. juniju, ob izidu revije Moje Finance.

Družba NLB Skladi je v času svojega delovanja zbrala že lepo število finančnih nagrad in letos dosegla tudi svoj številčni rekord. Odličja so nam v ponos, vlagateljem pa v dodatno potrditev, da so preudarno in smotrno izbrali svojo varčevalno pot. So kamenček v mozaiku celotne zgodbe družbe NLB Skladi.

Nazaj