01. 06. 2010

Ponudba vzajemnih skladov na slovenskem trgu je velika, zakaj torej svoje prihranke zaupati ravno družbi NLB Skladi?

1. NLB Skladi je najbolj zaupanja vredna družba za upravljanje

Svoje prihranke nam je zaupalo že preko 40.000 vlagateljev. Družba NLB Skladi je vse od začetka poslovanja v letu 2004 prva izbira slovenskih vlagateljev, saj v tem obdobju trdno zavzemamo prvo mesto po neto vplačilih med slovenskimi družbami za upravljanje. To potrjuje tudi izjemna rast tržnega deleža, za katero smo prejeli tudi mednarodno priznanje analitske hiše Frost & Sullivan. Visoko zaupanje se nadaljuje tudi v letošnjem letu*.

2. Družba NLB Skladi je del NLB Skupine

Varčevanje v vzajemnih skladih družbe za upravljanje, ki je del največje, mednarodne finančne skupine v Sloveniji, prinaša dodatne ugodnosti, kot so dostopnost, preprostost in nižji stroški, pa tudi cenovno privlačne kombinacije različnih varčevalnih in posojilnih produktov. Pooblaščeni komercialisti, ki tržijo NLB Sklade, so izkušeni bančniki, ki vsakemu vlagatelju svetujejo izbiro naložb v skladu z njegovim finančnim profilom. Nasvet je brezplačen, za sestanek s svetovalcem se lahko dogovorite tudi na brezplačni modri številki 080 22 86. Ni odveč pripomniti, da poleg vzajemnih skladov ti svetovalci prodajajo še kopico drugih finančnih produktov, tako da lahko zagotovijo za stranko najustreznejšo kombinacijo naložb.

3. Želite preglednost? Vas zanima, kako so vaši prihranki naloženi?

Družba NLB Skladi v celoti razkriva naložbe vseh podskladov. Vlagateljem ponujamo tudi možnost naročanja na mesečno prejemanje sestave naložb vseh podskladov krovnega sklada NLB Skladi. Vlagatelji lahko vsak dan izvedo trenutno vrednost naložbe v NLB Skladih in se o njej posvetujejo pri več kot 400 pooblaščenih komercialistih na preko 100 vpisnih mestih po vsej Sloveniji.

4. Podskladi za vsak okus in vse potrebe

Podskladi krovnega sklada NLB Skladi pokrivajo vsa ključna naložbena področja in vse ključne geografske regije. Z možnostjo brezplačnih prehodov** med podskladi lahko v celoti izkoristite vse ugodnosti, ki jih prinaša varčevanje v krovnem skladu.

* Družba NLB Skladi je tudi v letu 2010 (do konca aprila) po naših ocenah vodilna na slovenskem trgu po neto vplačilih v vzajemne sklade z 29,9 % tržnim deležem v neto prodaji. ** Vlagatelji lahko brezplačno prenašajo sredstva med podskladi enkrat letno, in sicer tista, ki so v podskladu naložena več kot eno leto. Za vse nadaljnje prenose so vlagatelji oproščeni plačila izstopnih stroškov in upravičeni do 50 % popusta na vstopne stroške podsklada, v katerega prenašajo sredstva.

modra številka
Nazaj