NLB Skladi

Izračuni Tečajnica

NLB Skladi mobilna aplikacija je brezplačna aplikacija, ki vam bo omogočila hiter in varen pregled nad vašim varčevanjem v krovnem skladu NLB Skladi 24/7.
Aplikacija je na voljo za operacijska sistema Android in iOS.

Vaše naložbe sodijo v vaš žep, kar vam omogoča mobilna aplikacija NLB Skladi:

  • pregled privarčevanih sredstev
  • pregled vplačil in izplačil
  • simulacije potencialnih davčnih obveznosti
  • informacije o aktualnih dogodkih na kapitalskih trgih
  • urejanje osebnih podatkov

Mobilna aplikacija je zaščitena z vašo osebno PIN številko / prstnim odtisom / prepoznavo obraza, ki v kombinaciji z aktivacijsko kodo in serijsko številko
nudi popolno zaščito nad vašimi osebnimi podatki.

mobilna aplikacija NLB skladi

Do BREZPLAČNE aplikacije v 3 korakih:

  1. REGISTRACIJAPrvo registracijo za vas opravi osebni bančnik z licenco za trženje krovnega sklada NLB Skladi v NLB PoslovalniciNLB Privatnem bančništvu ali na sedežu družbe NLB Skladi, upravljanje premoženja, d.o.o. Proces registracije lahko preko telefona ali videoklica za vas opravi tudi pooblaščena oseba z dovoljenjem za trženje vzajemnih skladov v NLB Kontaktnem centru (01 477 2000) oziroma pooblaščena oseba zaposlena v družbi NLB Skladi, upravljanje premoženja, d.o.o. (pogoj za izvedbo tovrstne prve registracije je urejeno elektronsko poslovanje z družbo NLB Skladi, upravljanje premoženja, d.o.o.). Za registracijo morate pooblaščeni osebi zaupati svojo telefonsko številko in elektronski naslov.
  2. NAMEŠČANJE: Prenesite mobilno aplikacijo NLB Skladi na svoj telefon s pomočjo trgovine Google Play ali App Store ali pa uporabite QR kodo.
    QR kodaUporabniki operacijskega sistema Android, lahko mobilno aplikacijo NLB Skladi na svoje mobilne naprave prenesejo tudi s klikom na tole povezavo: Prenesi mobilno aplikacijo NLB Skladi.
  3. AKTIVACIJA: Za aktivacijo mobilne aplikacije potrebujete serijsko številko in aktivacijsko kodo, ki ju boste prejeli po elektronski pošti oziroma SMS sporočilu. Po aktivaciji za varno uporabo določite svojo PIN številko, ki je ne delite z nikomer.

Prijavite se na e-novice

Varnostna koda

Vaša privolitev je v skladu z Informacijo o varstvu osebnih podatkov v družbi NLB Skladi in velja do preklica ter jo lahko pisno prekličete kadarkoli na sedežu družbe NLB Skladi, upravljanje premoženja, d.o.o., Tivolska cesta 48, 1000 Ljubljana ali na elektronski naslov dpo@nlbskladi.si. Dokument Informacija o varstvu osebnih podatkov se nahaja na tej povezavi.

 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.