NLB Skladi

Izračuni Tečajnica

O možnostih varčevanja se lahko pozanimate v najbližji NLB poslovalnici, na sedežu družbe NLB Skladi, v NLB Privatnem bančništvu oziroma pokličite NLB Kontaktni center

Za sestanek na sedežu družbe NLB Skladi (poslovni čas je med 9.00 in 16.00) se je potrebno predhodno dogovoriti, za termin se dogovorite preko telefonske številke 01 476 52 70 ali po spletnem obrazcu.

Za termin sestanka s finančnim svetovalcem lahko pokličete tudi na brezplačno modro številko 080 22 86.

Nekatere posle in odločitve glede vašega varčevanja v krovnem skladu NLB Skladi lahko opravite na daljavo, in sicer vsak delovni dan med 9.00 in 16.00 uro preko videoklica.

 

 

Prijavite se na e-novice

Varnostna koda

Vaša privolitev je v skladu z Informacijo o varstvu osebnih podatkov v družbi NLB Skladi in velja do preklica ter jo lahko pisno prekličete kadarkoli na sedežu družbe NLB Skladi, upravljanje premoženja, d.o.o., Tivolska cesta 48, 1000 Ljubljana ali na elektronski naslov dpo@nlbskladi.si. Dokument Informacija o varstvu osebnih podatkov se nahaja na tej povezavi.

 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.