NLB Skladi

Izračuni Tečajnica

Družba NLB Skladi namerava slovenskemu trgu in trgu jugovzhodne Evrope ponuditi celotno paleto varčevalnih produktov na področju investicijskih skladov in gospodarjenja s finančnimi instrumenti.

Družba za upravljanje namerava to doseči z razvojem lastnih produktov. Temelj poslovanja družbe NLB Skladi bo razvoj in upravljanje konkurenčnih produktov in storitev ter trženje in prodaja produktov institucionalnim komitentom (finančne institucije in velike družbe), medtem ko bo trženje in prodajo oz. distribucijo svojih produktov komitentom na drobno izvajala tudi preko pogodbenih partnerjev.

Cilj družbe je postati eden vodilnih ponudnikov omenjenih produktov na slovenskem trgu in na trgih jugovzhodne Evrope. Družba namerava cilje doseči predvsem s kontinuiranim razvojem kakovostnih produktov, ki bodo cenovno konkurenčni, s kakovostjo storitve vlagateljem ter prednostmi, ki jih lahko doseže kot članica NLB Skupine, pri čemer bo zasledovala dobre prakse ter etične in profesionalne standarde s področja upravljanja premoženja in NLB Skupine.

Prijavite se na e-novice

Varnostna koda

Vaša privolitev je v skladu z Informacijo o varstvu osebnih podatkov v družbi NLB Skladi in velja do preklica ter jo lahko pisno prekličete kadarkoli na sedežu družbe NLB Skladi, upravljanje premoženja, d.o.o., Tivolska cesta 48, 1000 Ljubljana ali na elektronski naslov dpo@nlbskladi.si. Dokument Informacija o varstvu osebnih podatkov se nahaja na tej povezavi.

 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.