01. 05. 2009

info

1. Modra številka

Modra številka 080 22 86

do naložbe z nasvetom

V poplavi informacij, ob vse večji množici različnih naložbenih možnosti in hitrem tempu, ki ga narekuje sodobno življenje, je čedalje koristnejše pridobiti naložbeni nasvet, preden se odločite, kam naložiti svoje prihranke.

Zato smo v družbi NLB Skladi uvedli brezplačno modro številko 080 22 86, prek katere se lahkodogovorite za čas in kraj posveta z usposobljenim svetovalcem na več deset različnih lokacijah v Sloveniji.

Glavne prednosti

  • Celovita obravnava: pomagamo vam pri izbiri za vas najustreznejše naložbene kombinacije.
  • Dostopnost: dogovorite se lahko za kraj in čas posveta, ki vam najbolj ustrezata.
  • Strokovnost: ponujamo posvet z usposobljenimi svetovalci.

2. Naročite se na naše strokovne publikacije

Družba NLB Skladi vlagateljem ponuja strokovne publikacije, s katerimi želi povečati njihovo obveščenost in izboljšati njihovo znanje ter jim tako pomagati pri sprejemanju ustreznih naložbenih odločitev.

Analitski pregled NLB Skladi
Analitski pregled NLB Skladi obravnava naložbe in dogodke na finančnih trgih na bolj poglobljen način, ki pa je še vedno razumljiv širšemu krogu bralcev. Kako so se gibale ključne panožne skupine v letu 2008 ter kakšna so naša pričakovanja za leto 2009? To in druge zanimive teme si preberite v 9. številki analitskega pregleda.

NLB Skladi - Strategi v zadregi
NLB Skladi - Strategi v zadregi je publikacija, v kateri avtorja Robert Kleindienst, predsednik uprave, in Kruno Abramovič, član uprave družbe NLB Skladi, d. o. o., podajata osebni pogled na borzne dogodke in opozarjata na zanimivosti s tem v zvezi. Naslov publikacije razkriva zadrego vseh borznih strategov. Borzne dogodke (še posebej kratkoročne) je namreč težko napovedati z zadostno mero zanesljivosti. Kljub temu je na borzi vredno poskusiti tudi z aktivnimi odločitvami, vendar pa naj pri tem vlagatelj ne odstopa od meja tolerance, ki jih opredeljuje njegova naložbena strategija.

Bilten Naložbeni pregled NLB Skladi
V biltenu Naložbeni pregled NLB Skladi, ki ga ravno prebirate, vlagateljem podajamo ključne informacije in predvsem znanja, ki so pomembna pri nalaganju prihrankov v vzajemne sklade.

NLB Skladi - Borze v preteklem tednu
Publikacija NLB Skladi - Borze v preteklem tednu jedrnato opisuje ključne dogodke na kapitalskih trgih, ki so se zgodili prejšnji teden.

 

Na publikacije v elektronski obliki se vlagatelji v vzajemne sklade NLB Skladi lahko naročite po elektronski pošti, na naslovnarocila@nlbskladi.si. V naslov e-pisma vpišite ime publikacije, v telo pisma pa ime in priimek ter številko pristopne izjave za enega od vzajemnih skladov oziroma podskladov NLB Skladi, h kateremu ste pristopili, širši javnosti pa so dostopne tudi na spletnih stranehwww.nlbskladi.si

www.nlbskladi.si

Nazaj